• Creemllar

CREEM LLAR – PROJECTES

A Creem Llar hem realitzat una gran quantitat de projectes d’obra i reforma personalitzats per als clients i adequats a la nostra filosofia de qualitat, proximitat i eficàcia. Hem fet realitat els somnis dels nostres clients, hem donat forma a les seves idees!

Reforma d’un espai de cuina-menjador a Llançà

Els colors blancs i l’espai diàfan donen vida a aquesta cuina-menjador, totalment equipada i amb amplis espais per resoldre l’estança principal d’aquesta llar. Com és habitual, hem utilitzat els millors materials i comptat amb la nostra professionalitat en disseny i execució d’obres per reconvertir aquesta sala.

Reforma integral d’una cuina-menjador a Figueres

Aprofitant dos habitacles reduïts es pot crear un gran espai de cuina-menjador, ampli i perfectament adaptat a l’habitatge, amb una cuina americana i sense la paret que els separava. El nostre equip d’interioristes va traçar una nova vida per a l’espai central de l’habitatge.

Muntatge d’una tarima exterior a França

La fusta, la rusticitat i el bon gust s’han unit en aquesta tarima en un exterior de luxe a França. Un projecte executat amb precisió i elegància, atenent-nos a l’ús de materials de primera qualitat i a l’adequada coordinació dels nostres equips de professionals.

Reforma integral d‘una cuina a L’Escala

Nova cuina equipada a l’Alt Empordà. Tons blancs i beixos per donar amplitud, practicitat i personalitat a l’espai.

Muntatge d’una tarima exterior i piscina a Peralada

La combinació d’elements elegants i un gust exquisit ens han permès el muntatge d’aquesta tarima per exterior amb piscina a Peralada, Alt Empordà.

Muntatge d’un armari a mesura a Mas Pau

Armari a mesura, de color blanc per guanyar lluminositat,  fet amb materials de primera qualitat i amb els sistemes d’obertura i distribució demanats per al client.

Muntatge d’un armari a mesura a Mas Pau

Armari a mesura, de color blanc per guanyar lluminositat,  fet amb materials de primera qualitat i amb els sistemes d’obertura i distribució demanats per al client.

Copyright CREEM LLAR