• Creemllar

CREEM LLAR – PROJECTES

A Creem Llar hem realitzat una gran quantitat de projectes d’obra i reforma personalitzats per als clients i adequats a la nostra filosofia de qualitat, proximitat i eficàcia. Hem fet realitat els somnis dels nostres clients, hem donat forma a les seves idees!

Reforma d’un espai de cuina-menjador a Llançà

Els colors blancs i l’espai diàfan donen vida a aquesta cuina-menjador, totalment equipada i amb amplis espais per resoldre l’estança principal d’aquesta llar. Com és habitual, hem utilitzat els millors materials i comptat amb la nostra professionalitat en disseny i execució d’obres per reconvertir aquesta sala.

Reforma integral d’una cuina-menjador a Figueres

Aprofitant dos habitacles reduïts es pot crear un gran espai de cuina-menjador, ampli i perfectament adaptat a l’habitatge, amb una cuina americana i sense la paret que els separava. El nostre equip d’interioristes va traçar una nova vida per a l’espai central de l’habitatge.

Reforma integral d‘una cuina a L’Escala

Nova cuina equipada a l’Alt Empordà. Tons blancs i beixos per donar amplitud, practicitat i personalitat a l’espai.

Muntatge d’un armari a mesura a Mas Pau

Armari a mesura, de color blanc per guanyar lluminositat,  fet amb materials de primera qualitat i amb els sistemes d’obertura i distribució demanats per al client.

Reforma del local Bar Antonio a Roses

Els seus propietaris van decidir fer un canvi radical a l’aspecte del seu negoci per transmetre la seva evolució però sense perdre la seva essència original. Per aconseguir-ho vam utilitzar elements com la fusta (per respectar la seva tradició), incorporant rajola a les parets i plantes, per donar un aire “andalús” a l’ambient del local.

Reforma d’una fleca a Figueres

L’elegància i l’estil rústic han sigut els elements més importants per a aquesta reforma: utilitzant materials com ara la fusta, vinils al terra que simulen mosaics i pedra hem aconseguit donar una nova cara a aquest negoci, sense perdre l’essència que sempre ha tingut una fleca.

Copyright CREEM LLAR